Ilijaš

IDEJNI PROJEKAT:

STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT NA LOKALITETU “CENTAR” ILIJAŠ

 

Nakon izvjesnog perioda i uspješno realiziranih projekata stambene izgradnje na području Općine Ilijaš, Fond Kantona Sarajevo za izgrdnju stanova je ponovno prisutan na prostoru ove općine koja se ubrzano razvija i uspješno realizira ambiciozne planove razvoja u svim segmentima, kako uspostavljanjem uspiješnog privrednog okruženja, tako i stvaranjem ambijenta mjesta ugodnog življenja.

Stambeno-poslovni  kompleks sa adresom u ulici 126. ilijaške brigade nalazi se u užem urbanom jezgru općine, tačnije u neposrednoj blizini njenog administrativnog sjedišta.

Ovaj savremeni objekat sa 104 stambene jedinice, predviđenih na šest etaža, osam poslovnih prostora u prizemlju objekta i 109 parking mjesta u smještenih dvije etaže suterena, predstavljat će zasebnu cijelinu jednog dinamičnog stambenog- poslovnog ambijenta.

Početak izgradnje ovog stambeno-poslovnog kompleksa predviđen je nakon završetka pripremnih radova, a istovremeno i početak prodaje etažnih jedinica zainteresiranim udružiocima sredstava/kupcima.

Uvjeti udruživanja sredstava (prodaje, odnosno kupovine), kao i do sada, bit će povoljni, a s posebnim mogućnostima beskamatnog obročnog plaćanja za pripadnike boračkih populacija i mlade koji prvi puta rješavaju stambeno pitanje. Ipak isti će biti objavljeni nakon završetka pripremnih aktivnosti.

Budući udružioci sredstava/kupci sada već mogu  izraziti  interesovanje  za kupovinu, odnosno udruživanje sredstava radi izgradnje stana, poslovnog prostora ili garaže na ovoj lokaciji.

Trenutna prikaz ove lokacije zasnovan je na idejnom projektu, tako da postoji mogućnost manjeg odstupanja i korekcije, odnosno iznalaska novih riješenja u Izvedbenom projektu.

Napomena: Trenutna prezentacija je zasnovana na idejnom projektu,tako da postoji mogućnost eventualnog odstupanja i korekcije novih riješenja po izvedbenom projektu.

Za vise informacija možete nas kontaktirati putem telefona na brojeve:

+387 33 776 – 193
+387 33 776 – 183
+387 33 243 – 137

ili na adresi Hifzi Bjelevca 54, 71 000 Sarajevo

Također možete nas kontaktrati putem e-mail:

fondstan@gmail.com

lejlak@fondstan.ba

murisgazdic@fondstan.ba

ili posjetiti našu Facebook stranicu: www.facebook.com/FondKStanova/